Zasebni zavod Energijske poti Tolmin telefonska št.: 031607218

Žagarjeva 9, 5220 Tolmin

PLAN V LETU 2019

Leto 2018 je bilo polno akcij odkritij in doživetij. S to delovno energijo smo stopili tudi v to leto. Razpisali smo program za Kamp:

KAMP – Ob topli in čisti reki Idrijci v mirnem kotičku proč od vsakdanjega vrveža s pestrim programom.

(21. 07. 2019 do 27. 07. 2019)

Idrijca je poleti cenjen raj za kopalce, ki poleg prelepe zelenkaste barve, tolmunov in brzic, nudi možnost sprostitve in pozitivnega oddiha. Prostor poletnega kampa bo v gozdičku poleg reke, kjer se voda umiri in ponuja toploto vode kopalcem. Mesto kampa je odmaknjeno od naselja ter od gneče kopalcev, ki je poleti na reki lahko kar velika. Drevesa, ki obkrožajo prostor kampa nudijo prijetno senco ter  ustvarjajo poseben mir. Na urejenem prostoru za kamp si boste lahko sami izbrali mesto za postavitev šotora. Cel teden bo poln aktivnosti za stare in mlade. Že zjutraj, pred zajtrkom se bomo prebujali z vajami Qi-gonga. Po zajtrku bo vsak dan poldnevni voden izlet na zanimive zgodovinsko – energijske točke v naravi. Po kosilu bomo uživali v vodi in se sončili na plaži (ki bo samo za nas). Po kopanju bodo popoldanske delavnice in predavanja. Po večerji pa bomo zaključili dan s prijetnim druženjem ob ognju in glasbi.

Dostop do kampa:

V naselju Slap ob Idrijci prečkamo most čez reko, zavijemo levo in pot nadaljujemo po cesti mimo rojstne hiše pisatelja Cirila Kosmača do zadnje domačije. Ob domačiji zavijemo levo navzdol da kampa.

 Cena:

V ceni je vključen najem prostora za postavitev šotora, polni penzion, turistična taksa, nezgodno zavarovanje, jutranje aktivno prebujanje z vajami Qi-gonga pod vodstvom Nike Šimac, vodeni poldnevni izleti pod vodstvom geomanta Jožeta Muniha, popoldanske delavnice pod vodstvom Petra Mignozzija ter Nike Šimac, animacije za otroke ter večerni program druženja ob ognju. V slučaju slabega vremena se bomo s programom prilagodili. V primeru odpovedi kampa vam bomo sredstva vplačila vrnili.

Cena je 300 EUR/osebo – popust za otroke do 10 let je 50%. Prijave do konca aprila!

Ob prijavi je znesek predplačila 70% cene, 30% plačila bo potrebno izvesti do 10 dni pred začetkom kampa.

Informacije in prijave: Zasebni zavod Energijske poti Tolmin 031607218 (Jože Munih)

 www. izviri-svetisca.com

 

 

V januarju bo izšel ponatis knjige KAMNITE SESTRE ZVEZD- MEGALITI NAŠIH PREDNIKOV dopolnjen z novostmi in novimi odkritji. 

19. in 20. januarja bo začetni tečaj radiestezije v Celju

24. in 25 marca bo dvodnevni izlet po Posočju

21. 4. dvodnevni izlet na Kras, Istro in obisk energijskega tročana nad Dragonjo

25. 4. predavanje o megalitskih svetiščih ter predstavitev del slikarja Petra Mignozzija in kiparke Nike Šimac na to tematiko v knjižnici Cirila Kosmača v Tolminu

Sproti vas bomo obveščali o planiranih izletih

 

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *